Tarieven


Logopedie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeringen en wordt volledig vergoed. Zoals bijna alle zorg die in het basispakket zit, valt de logopedie onder het eigen risico. Het is raadzaam uw polisvoorwaarden na te lezen over de hoogte van het eigen risico, het aantal vergoedingen, vergoedingen van welke stoornissen, etc. Indien de kosten (nog) binnen uw verplicht eigen risico (voor volwassenen vanaf 18 jaar)* vallen, wordt u door uw zorgverzekeraar hiervan op de hoogte gesteld. Zij rekenen alleen het eigen risico met u af.

De tarieven voor 2024:

Logopedische behandeling / consult€ 47,00
Logopedisch onderzoek€ 85,00
Behandeling via telelogopedie€ 47,00
Logopedische behandeling aan huis€ 69,00
Logopedisch onderzoek aan huis€ 109,00

Om te declareren bij uw zorgverzekeraar heeft u een verwijzing nodig van de huisarts, tandarts, orthodontist of medisch specialist. Na een korte screening/vragenlijst wordt duidelijk of er een herkenbaar logopedisch probleem is. Aan de hand daarvan zal er een behandelplan opgesteld worden.

Wilt u liever een factuur? Dat kan ook. Geeft dit dan even aan bij de intake. U zult per maand een factuur ontvangen van onze sessies.

*Verplicht eigen risico: Met ingang van 1 januari 2016 is, voor volwassenen vanaf 18 jaar, het verplicht eigen risico 385 euro. Dit betekent dat volwassenen vanaf 18 jaar elk jaar maximaal 385 euro zelf moet betalen voor zorg die in het basispakket zit. (Behalve de kosten van de huisarts, verloskundige en kraamzorg; deze kosten worden altijd vergoed).


Kom langs op

Den Haag
Danckertsstraat 88, 2517 TK

Maandag: 0830-1630
Woensdag: 0900-1200

Vakantie
Gesloten van 31 mei tot 24 juni

Klik hier voor de routebeschrijving

Privacy en Disclaimer